Greenfee 2018

Välkommen till Torsby golfbana. Vi tillämpar dagsgreenfee, ingen tidsbokning behövs (bollränna). Vi har olika rabatter som juniorpriser, Värmlandsgreenfee, familjerabatt och tvådagars greenfee. Försäkra dig att banan är öppen eller om någon tävling pågår som kan begränsa möjligheten till spel vissa tider.

• Greenfee vardagar
    • senior 300:-
    • junior 150:-
  • Greenfee Lör, sön & helgdag
    • senior 300:-
    • junior 150:-
  • Familjegreenfee vardag 600:-
    (max 2 vuxna+ 2 knatte/junor mån-fre)
  • Tvådagars greenfee (2 valfria vardagar mån-fre under samma vecka)
    • senior 500:-
    • junior 210:-
  • Värmlandsgreenfeen, dagsgreenfee!!! (gäller fullvärdiga medlemmar i värmlandsklubb, alla dagar)
    • senior 200:-
    • juniorer 100:-

Greenfee skall alltid betalas innan spelets början. Anteckning görs i gästboken. Då vårt kansli är stängt läggs avgiften i ett kuvert som stoppas i greenfeelådan utanför dörren. (anteckna gästnumret på kuvert och greenfeebevis). Greenfeebevis ska bäras väl synligt på bagen. Minst en spelare per boll ska ha officiell hcp 36. Avgiften gäller som dagsgreenfee.
OBS! Spelare på Torsby golfbana ska vara aktiv medlem i svensk eller utländsk golfklubb.