Banan

Torsby Golfbana är en vacker 9-håls parkbana lätt kuperad

Banan spelas som en 18-håls då den har olika utslagsplatser för båda varven. Banan är öppen och har en förlåtande layout. Här finns ingen hög ruff eller onödiga svårigheter som fördröjer spelet. Trots detta finns det utmaningar för alla. Banan är perfekt för medelgolfaren men uppskattas även av de bättre. Banan har de sista åren försiktigt förbättrats och detta kommer vi att fortsätta med. Se vidare banguiden som följer på fliken nedan.

Bankarta

Bankarta2011

Scorekort

scorekort2013

Endast 3 km från Torsby centrum finner Du denna vackra 9-håls golfbana på östra sidan sjön Övre Fryken. Från vårt klubbhus ser Du ut över hela banan. Här finns range, övningsgreen och stor parkering, även för husvagnar med elanslutning. Omklädningsrum för damer och herrar med duschar och toaletter. I klubbhuset finner Du kansli, restaurang med mindre golfshop.

Torsby Golfbana i underbara Fryksdalen väntar på Dig.
Här har vi inga köer. Alltid bollränna ”i värsta fall”.