Medlemsavgifter/Börja spela golf.

Medlemsavgifter 2018

Seniormedlem      3700:-
Greenfeemedlem 1500:- Betalar Värmlandsgreenfee vid varje tillfälle.

Nya medlemmar boende i Torsby betalar 1800:- första året och 2900:- andra året. OBS! avser medlem som aldrig varit medlem som aldrig någon gång tidigare varit medlem i Torsby GK. Gäller även de som bor i Lysvik och Gräsmark.
Städavgift 300:- tillkommer på alla kategorier Torsbybor över 21 år

Medlemskap i alla kategorier:
Knattar        0-12 år           400:-
Yngre jun.  13- 14 år         700:-
Äldre jun.    15-21 år         1300:-
Äldre jun.    22-25 år         2500:-
Passiv medlem                  200:-

Medlemmar boende utanför Torsby Kommun
Seniormedlem                 2000:-
(spelar fritt i Torsby)
Greenfeemedlem             900:- ( tre fria rundor ingår, därefter ordnarie greenfee.

Automatisk överföring av årsavgiften
Du kan kostnadsfritt begära automatisk överföring av årsavgiften. Ta kontakt med vår  kassör Rose-Marie på tel. 0560-13233 eller 070-3609432 för mer information.
Medlemsavgiften ska vara betald senast 1 mars.OBS! därefter förseningsavgift med 200:-

Börja spela golf

För att prova på golf är det bara att komma till någon av våra prova-på dagar eller kontakta vårt kansli. Tycker du det verkar roligt och vill börja spela, anmäler du dig till vår nybörjarkurs. Där lär man sig säkerhet på banan och hur man spelar golf. Efter kursen får man ett s.k. grönt kort, ett eget handicap och ett golf-ID.

För att spela på Torsby golfbana behöver man även ett medlemskap i klubben. Vi erbjuder alla nybörjare en sänkt medlemsavgift de första åren och vi har ingen inträdesavgift eller spelrätter. Ibland erbjuder vi även förmånliga paket med medlemskap inkl grönt kort-kurs. Som medlem får man spela hur mycket man vill på golfbanan!

Som nybörjare får man handicap 54. Ett högt handicap innebär att man kan använda fler slag och har man svårt att slå långa slag kan man gå lite närmare. När man blir bättre att spela kommer man att sänka sitt  handicap och när man kommit till 36 kallas det officiellt handicap. Då kan man spela på andra banor mot erläggande av greenfee (vissa banor godkänner även spelare med högre hcp än 36, och de flest välkomnar nybörjare om de går tillsammans med någon som har officiellt handicap).

1. Kom till våra prova-på dagar
  2. Anmäl dig till en nybörjarkurs.
  3. Teckna ett medlemskap
  4. Spela golf

Välkommen till Torsby GK!

Läs mer på golf.se»

”De gamla myterna kring golfen att golf är svårt, golf är dyrt och golf tar tid har suddats ut. Nu finns det plats på golfbanorna och en klubb som välkomnar dig och som sätter omhändertagande i centrum, tar emot dig som är nybörjare”.